Rent fantastiskt!

Fönsterputs

Fönster PutsAtt putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. Vi ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder, vi rengör självklart även fönsterkarmarna samt fönsterbleck på utsidan. Vi ordnar fönsterputs i  östra Östergötland och i våra andra närliggande skärgårdskommuner.

Inför fönsterputsningen

  • Plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädena.
  • Ta ner gardinerna.
  • Tala om befintliga skador innan putsningen påbörjas, t ex repade glas och fönster som är tröga att öppna.
Storstädning

Passa på att beställ nu!

De flesta har mycket att göra. För att ni ska kunna hinna med allt och spendera så mycket tid som möjligt med familjen, båten, stugan. Låt oss ta hand om den tidskrävande städningen. Vi vill passa på och informera att städning borde bokas i god tid p.g.a hög efterfrågan.

Intresseanmälan

Kom igång!

Hör av dig så berättar vi mer!

Med oss tar det inte mer än 5 minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning, och utnyttja vårt låga timpris. Ring oss så berättar vi allt i minsta detalj och besvarar alla frågor!

Intresseanmälan

Kontorstädning

En välutförd kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på MEA städteknik ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor. Vi utför alla typer av kontorstädning och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.

Intresseanmälan

Presentkort

Kom ihåg att du kan ge bort en städning till dina nära och kära! Vi har presentkort från 3 tim till flyttstädning

Intresseanmälan