Rent fantastiskt!

OPTIK FIX

GLASÖGON

Plastglas. Antireflexbehandlade och polariserade glas.

OptikFixAlla slags glasögon, även plastglas, antireflexbehandlade och polariserande glas blir skonsamt och optimalt rena med OPTIK FIX. Tag en droppe (dusch) OPTIK FIX på glaset, jämna ut med fingertopparna och torka därefter helt torrt med en mjuk lapp
eller näsduk. Regelbunden användning av OPTIK FIX ger ett konstant imskydd, samt verkar ”frånstötande” på damm, fett och övrig smuts genom sin antistateffekt. Plastvisir, skyddsglasögon, cyklop m fl. behandlas på samma sätt.

KIKARE/OBJEKTIV

Kikarsikten, kameraobjektiv, kirurgiska instrument mm

För effektiv, oskadlig rengöring av optik, använd OPTIK FIX, gör som ovan och Du får en kristallklar optik med optimalt imskydd vid dåligt väder som regn, dis och kyla. Även antistatverkan som skydd mot damm, fett och övrig smuts.

TV-RUTOR

Databildskärmar

Rengör Din TV-ruta och Dataskärm med en fuktad mjuk lapp och OPTIK FIX och Du får en klarare bild. OPTIK FIX är ett fullgott antistatmedel som skyddar mot
damm och övrig smuts.

backspegelBIL/BÅTRUTOR

Backspeglar

Fukta en ren svamp med vatten och några droppar OPTIK FIX ”Tvätta” av rutor och speglar, in- och utvändigt, all trafikfilm, asfalt, insekter och övrig smuts löses upp och försvinner. Torka därefter helt torrt med ren trasa eller mjukt papper och Du får en kristall klar sikt och ett bra imskydd upp till en vecka och mer.

VINDRUTESPOLARE

Tillsätt ca 10 ml (1 el) OPTIK FIX till 5-6 liter vatten och DU får en effektiv ”vår-till-höst” spolarvätska som löser all väg smuts som asfalt, vägsalt samt insekter m.m. Du kan även
tillsätta OPTIK FIX till vinterspolvätskan för ännu effektivare rengöring och klarare sikt. Skadar ej torkarbladen, gummilister eller billacken.

ÖVRIG RENGÖRING

Av större glasytor 1 del OPTIK FIX och 5 delar vatten.

Storstädning

Passa på att beställ nu!

De flesta har mycket att göra. För att ni ska kunna hinna med allt och spendera så mycket tid som möjligt med familjen, båten, stugan. Låt oss ta hand om den tidskrävande städningen. Vi vill passa på och informera att städning borde bokas i god tid p.g.a hög efterfrågan.

Intresseanmälan

Kom igång!

Hör av dig så berättar vi mer!

Med oss tar det inte mer än 5 minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning, och utnyttja vårt låga timpris. Ring oss så berättar vi allt i minsta detalj och besvarar alla frågor!

Intresseanmälan

Kontorstädning

En välutförd kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på MEA städteknik ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor. Vi utför alla typer av kontorstädning och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.

Intresseanmälan

Presentkort

Kom ihåg att du kan ge bort en städning till dina nära och kära! Vi har presentkort från 3 tim till flyttstädning

Intresseanmälan