Rent fantastiskt!

Referenser MEA städteknik

Hej igen
Ville bara höra av mig och säga Tack.
Ni har gjort ett fantastiskt arbete i lägenheten. Ni är proffs och det märks verkligen. Idag var Lundbergs där och gjorde sin besiktning och det fanns som sagt inget att anmärka på. Jag hoppas att jag får tillfälle att möta er igen.

Ragna
Söderköping januari 2017

Vi har anlitat personal från MEA städteknik till våra stugor och hygienutrymen de 2 senaste säsongerna. Det har varit den bästa lösningen sedan vi tog över verksamheten 1997, vilket har varit till glädje både för oss och våra gäster. Jag rekommenderar gärna MEA städteknik.

Johan Stenberg
Korskullens Camping
Söderköping

MEA Städteknik flyttstädade min mammas lägenhet efter att hon gått bort. Det var verkligen skönt att få lämna det i händerna på några som så ansvarfullt och omsorgsfullt tog sig an en något som kändes tungt att ordna med själv. Alla blev nöjda, – jag själv, hyresvärden och kommande hyresgäst som i och med detta anlitade MEA för sin egen flyttstädning.

Dimitar Petrovski
Söderköping

Vi har anlitat MEA Städteknik till fönsterputs av våra stora fönster i bilhallen samt i kontoret vilket har blivit väl utfört, och kan gärna rekommendera MEA Städteknik.

Ulf Becker
Beckers Bil AB
Söderköping

Vi har från och med 2014 anlitat MEA Städteknik till vårat kontor i Åtvidaberg som består av kontorsrum, kontorslandskap, konferensrum, utställning / visningsytor, Café ytor, lunchrum samt hygienutrymmen, och vi är mycket nöjda med rena och fräscha utrymmen i hela kontoret.

Bozena Sebbas
RODECO AB
Åtvidaberg

Vi har anlitat MEA Städteknik under ca 1 år och är till 100% belåtna med arbetet.
Snabbt och noggrant går det, dessutom under trevliga former.

Nils-Arne Jonsson
Söderköping

MEA städteknik är ett bolag som städar hos oss. De är väldigt noggranna och duktiga. Roliga och trevliga att träffa och hoppas att de stannar kvar hos oss. TACK!

Wivi-Anne & Bengt Johansson
Kuddby, Vikbolandet

Storstädning

Passa på att beställ nu!

De flesta har mycket att göra. För att ni ska kunna hinna med allt och spendera så mycket tid som möjligt med familjen, båten, stugan. Låt oss ta hand om den tidskrävande städningen. Vi vill passa på och informera att städning borde bokas i god tid p.g.a hög efterfrågan.

Intresseanmälan

Kom igång!

Hör av dig så berättar vi mer!

Med oss tar det inte mer än 5 minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning, och utnyttja vårt låga timpris. Ring oss så berättar vi allt i minsta detalj och besvarar alla frågor!

Intresseanmälan

Kontorstädning

En välutförd kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på MEA städteknik ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor. Vi utför alla typer av kontorstädning och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.

Intresseanmälan

Presentkort

Kom ihåg att du kan ge bort en städning till dina nära och kära! Vi har presentkort från 3 tim till flyttstädning

Intresseanmälan