Rent fantastiskt!

Kontorsstädning

StädmoppVisst är det viktigt med ett rent och snyggt kontor? En välutförd kontorstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på MEA städteknik ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor. Vi utför alla typer av kontorsstädning och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.
Idag har vi många återkommande företagskunder hos vilka vi står till tjänst med städning och periodiskt underhåll. Efter avtal kan vi utföra kontorstädning från allt mellan 1 till 7 gånger i veckan. Vi utför även butik- och skolstädning.
Vi utför kontorsstädning i hela östra Östergötland

  • Vi tömmer alla papperskorgar och rengör området omkring papperskorgarna.
  • Alla dörrar torkas och skrivbordets tomma ytor dammas.
  • Vi går genom hela kontoret med dammsugare på mjuka golv. Hårda golv moppas eller våttorkas.
  • Vi städar alla toaletter, golven tvättas, spegel rengörs och toalettmaterial fylls på.
  • Vi torkar av diskbänk, spis, kylskåp, bord och stolar i matsalen.

Observera att städrutinerna gäller vid en allmän städning. Vi bokar ett möte hos kunden så ni får träffa oss personligen och så går vi igenom just era behov, för att varje kund är unik och har olika önskemål. Ring oss för att boka ett besök hos er. Vi upprättar ett städschema efter Ert behov.
Har ni ytterligare önskemål är ni varmt välkomna att kontakta oss.


MEA städteknik logotype

MEA städteknik
Slättgatan 1
614 32 Söderköping
070-616 92 02
info@meander.se
Storstädning

Passa på att beställ nu!

De flesta har mycket att göra. För att ni ska kunna hinna med allt och spendera så mycket tid som möjligt med familjen, båten, stugan. Låt oss ta hand om den tidskrävande städningen. Vi vill passa på och informera att städning borde bokas i god tid p.g.a hög efterfrågan.

Intresseanmälan

Kom igång!

Hör av dig så berättar vi mer!

Med oss tar det inte mer än 5 minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning, och utnyttja vårt låga timpris. Ring oss så berättar vi allt i minsta detalj och besvarar alla frågor!

Intresseanmälan

Kontorstädning

En välutförd kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på MEA städteknik ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor. Vi utför alla typer av kontorstädning och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.

Intresseanmälan

Presentkort

Kom ihåg att du kan ge bort en städning till dina nära och kära! Vi har presentkort från 3 tim till flyttstädning

Intresseanmälan